Vintertrening Ungdomsgruppa HCK + Ungdomshelg 15.-16okt

Da er høstferien over, og med det sparker vi i gang vintertreningen! Treningstider og oppmøte er som tidligere, og vi gleder oss til å igjen være samlet både landevei- og terrenggruppa felles fram til våren!
Treningstider er som følgende:
Tirsdag: Spinning på spenst 16-16.55, koster 30kr. Denne timen er også åpen for øvrige medlemmer, men skulle det bli fullt, må ungdommene prioriteres(dette har ikke skjedd de siste åra)
Onsdag: Innetrening på Risum vgs kl 18-1930. De eldste velger om de vil være med på ca 45min løping i forkant, dette avtales nærmere.
Torsdag: løpeintervaller, hovedsaklig fra 13år og oppover (etter hvert går vi over på rulletrening inne) fra Folkvang skole kl 18-ca 1930

I tillegg ønsker vi alle HCK-ungdommer velkommen til ungdomshelg førstkommende helg 15. og 16. oktober. Dette er først og fremst en sosial og hyggelig samling, og det spiller ingen rolle om du satser aktivt eller ikke -her skal alle med! Det gjenstår noen detaljer i endelig program, og deltagerne skal få være med å påvirke litt underveis også, men vi skal blant annet: lage mat og ha kostholdsforedrag, alternativ trening ute, vi får besøk av antidoping Norge, og mye mer:) Vi skal ha base på Høvleriet Barnehaget, og vi starter kl 10 begge dager! Vi har valgt å sette en nedre aldergrense denne helgen, på 12 år denne helgen. Påmelding via facebook, eller direkte til Ingrid. Om det er noen spørsmål, er det bare å ta kontakt!