Ormtjernrittet

Resultater 2018 finner du her!

 

Se felles invitasjon for mer informasjon

Påmelding gjøres via https://signup.eqtiming.no/Pamelding/Ormtjernrittet/g295.7960?Event=HaldenCK

Løyper Ormtjernrittet 2018:

17år+: 32km

13-16år: 10km

11-12km: 5km

6-10år: 3km

Kort løypebeskrivelse av 32km: Ut i fra Ormtjernhytta vil rittet gå ut i lysløypa i retning kunstsnøen på Erte. På toppen av Blæsehøgda går det til venstre på lysløypa og videre ned til neste kryss, hvor vi også skal til venstre. Her går det på lysløype ned Sakseklev (litt teknisk, vær obs når du kjører her for første gang) og videre til Petterkrysset og til høyre ned i Siljedalen. Herfra følger rittet samme trase som tidligere altså gjennom Siljedalen og ut ved Kula. Så tilbake via Holevannsveien, til venstre opp til Brudemoen og over på sti som tidligere. Herfra går løypa på grus tilbake til kunstsnøen på Erte. Herfra er det ny løype i og med at vi skal tilbake til Ormtjern igjen. Løypa går da gjennom Kunstsnøen og opp til krysset på Blæsehøgda for så å ta til høyre på lysløype, slik at vi nå kjører her for andre gang i rittet. Så følger vi lysløypa ned til Sakseklev og rett tilbake mot Ormtjernhytta igjen. Den stien som var ny i 2017-rittet vil utgjøre siste del av rittet, men i motsatt retning av i fjor.

5km og 10km (11-12år og 13-16år) vil være lik som 32km, men går rett tilbake til Ormtjernhytta i stede for å kjøre ned i Siljedalen i Petterkrysset.

Løypa for de minste vil bli på lysløypa ved Ormtjernhytta og inn på sti siste biten tilbake til hytta igjen.

Løypekart på strava kan du finne her!

Vi håper og tror at endringene på løypa blir tatt godt i mot, og håper å se mange til start i det siste rittet i HA-karusellen 9.juni!