Barne og ungdomsgruppa MTB

Velkommen til treninger for barn og ungdom, sommersesongen 2021 (april – september)

Om sommeren trener terrenggruppa bare ute, og i hovedsak på sti/i terrenget. Anbefalt aldersgruppe fra 6 år og eldre.

Utøverne deles opp i grupper etter alder/ferdighetsnivå slik at man skal få en god opplevelse av treningene. For de minste ønsker vi at det er en voksen, gjerne på sykkel, med på de første treningene. Dette er for trygghet og sikkerhets skyld.

Til trening er det viktig å huske hjelm og drikkeflaske, i tillegg til sykkel. Klubben har noen sykler tilgjengelig for utlån om man ønsker å prøve før man går til anskaffelse av sykkel. Ta kontakt med oss for å sjekke tilgjengelighet.

Følgende fellestreninger arrangeres:

Mandag: Nyborg, Aspedammen – 18.00 – 19.30, Trening i rundbaneløype + teknikktrening på grusbane. Parkering utenfor klubbhus.

Tirsdag: Intervalltrening for satsegruppe 13+ år. Sted: Kiwi Brødløs kl 18.00-20.00.

Torsdag: Venås – 18.00 – 19.30, Stisykling i Venås/Høiåsmarka. Oppmøte på nedre parkering nærmest hovedvei.

Som trenere denne utesesongen har vi med Marius Andresen, Anders Bekkevard, Torstein Fjøren, Tomas Andresen, Sigmund Larsen, Frode Bokerød og Fredrik Kollegård.

Følg oss på FB-gruppa “Barne og Ungdomsgruppa Halden Cykleklub” . Der legges det ut informasjon om endringer i treningsopplegg, forslag til ritt m.m.

Vi bruker Spond-appen, og treningene legges inn i kalender der med påminnelse og informasjon. Last ned appen til din telefon og be om å bli medlem med følgende gruppekode: IAKVF

I vintersesongen (oktober – mars) har vi innetrening med ballspill, styrketrening, lek og moro. I tillegg er det rulletrening for satsegruppe 13+, med yngre deltakere etter avtale med trenere.

Ansvarlig for barne og ungdomstreningene er Fredrik Kollegård, tlf. 909 56 359, mail: tfkolleg@gmail.com.

Vel møtt!

Hilsen trenerne