Løypekart Karl XII Rittet 2024

Rundbane (XCO) løyper

Grønn løype

Grønn løype for de minste går i en runde rundt Vårsol. Det blir flere runder for de eldste av de yngste. Runden er 1,1 KM med en blanding av god sti på lysløype og litt mer «blåsti» med noe røtter og stein. Stiene er ikke teknisk krevende.

GPX spor til grønn løype finner dere her. Dere kan også se løypa i Google Maps.

Blå løype

Blå løype for K13-14, M13-14, K11-12 og M11-12. En god blanding av teknisk terreng og krevende kjøring. Lengde på løypa er 2,4 KM, totalt 20 høydemeter. Til tross for lite høydeforskjell vil de fleste finne at løypa krever sin rytter! Det blir kjørt en startloop som er tilsvarende den grønne løypa før vi slipper feltet ut i de mer tekniske delene, dette for å spre feltet litt før droppet som kommer ved utgangen av arena.  Alle teknisk krevende elementer har A og B spor.

GPX spor til blå løype finner dere her. Dere kan også se løypa i Google Maps.

Rød løype

Rød løype for M15+, K15+ og Masters. Totalt er løypa 4,1 KM med 70 høydemeter.  Det blir kjørt en startloop som er tilsvarende den grønne løypa før vi slipper feltet ut i de mer tekniske delene, dette for å spre feltet litt før droppet som kommer ved utgangen av arena.  Alle teknisk krevende elementer har A og B spor.

GPX spor til rød løype finner dere her. Dere kan også se løypa i Google Maps. Merk at startloop (den grønne løypa) ikke ligger i GPX sporet.

Kortbane (XCC) løyper

Løypekart for XCC er felles for alle klasser fra 10 år og oppover: (NB! Ny løype for 2023)

Merket med sorte skilt i løypene.

Merk at første runde i løypa kjøres uten den første tekniske sløyfen, men går rett ut i lysløypen.

Løypa finnes her i Google Maps.

6-9 årsklassen kjører runde(r) i grønn løype som sin kortbane

Felles løypekart

Alle løypene kan sees lagt over hverandre på dette kartet.

Finn frem til Nyborg

Flott om flest mulig benytter anledningen til å kjøre i løypene, stiene trenger å holde seg ved lag. Start på grusplassen ved Nyborg.