Femsjøen Rundt 2021

19. september 2021 – Kunstsnøanlegget på Ertemoen.

Årets Femsjøen rundt ritt blir en kopi av fjorårets suksess med start og mål på Ertemoen. I år blir det også aldersbestemte klasser.

Femsjøen Rundt er høstens store landeveisopplevelse i Halden. Helt siden starten av 80-tallet har vi invitert til kappestrid i naturskjønne omgivelser rundt Femsjøen. Løypa er 100 km og relativt flat. Men noen sugende stigninger er det. Linnekleppen (Østfolds høyeste «fjell»), samt den siste 1000meterene opp til mål. Dette er en relativ bratt stigning som innbyr til en virkelig bakkespurt for dem som ønsker det! Dette er et morsomt ritt med høy fart.

Det blir i år aldersbestemte klasser. Rittet er planlagt delt opp i 3 puljer. Turklassene starter fra kl 12:00. Om du vil sykle uten tidtaking har vi også trimklasse. Trimklassen starter kl 11:00. Det tas forbehold om endringer i antall puljer ut i fra hvor mange deltagere det blir.

COVID-19 VI FORHOLDER OSS TIL ALLE BESTEMMELSER OG RETNINGSLINJER GITT AV FHI OG NCF! VI TAR FORBLHOLD OM EVENTUELLE ENDRINGER PÅ BAKGRUNN AV DETTE.

Pga Covid-19 så vil det også bli noen restriksjoner. Blant annet er det maks 200 deltakere.

Her finner du invitasjonen.

Påmelding her.

Løypekart (2020)