Løypene til Norgescup, Karl XII rittet, er klare

Nå har vi fått satt alle løypene til lørdagens rundbane.

Grønn løype for de minste går i en runde rundt Vårsol. Det blir flere runder for de eldste av de yngste. Runden er 900 meter med en blanding av god sti på lysløype og litt mer «blåsti» med noe røtter og stein. Stiene er ikke teknisk krevende.

GPX spor til grønn løype finner dere her.

Blå løype for K13-14, K11-12 og M11-12 er ganske lik kretscupløypa vi kjørte for samme aldersklasser. En god blanding av teknisk terreng og krevende kjøring. Lengde på løypa er 2,0 KM, totalt 20 høydemeter. Til tross for lite høydeforskjell vil de fleste finne at løypa krever sin rytter! Alle teknisk krevende elementer har A og B spor.

GPX spor til blå løype finner dere her.

Rød løype for M13+, K15+ og Masters. Merk at løypa er lengre enn vi tidligere har kjørt og at alle de tekniske elementene fra rock garden og utover er med i løypa. Totalt er løypa 4,6 KM med 70 høydemeter. Fargen på løypa angir høyden ift startpunktet. Det blir kjørt en startloop som er tilsvarende den grønne løypa før vi slipper feltet ut i de mer tekniske delene, dette for å spre feltet litt før droppet som kommer ved utgangen av arena.  Alle teknisk krevende elementer har A og B spor.

GPX spor til rød løype finner dere her.

Sprintløypa er ikke endelig satt enda, men vi planlegger å benytte lysløpe+noe teknisk sti. For sprinten legger vi vekt på god kjørbarhet og mulighet til å passere de fleste steder underveis.

Flott om flest mulig benytter anledningen til å kjøre i løypene, stiene trenger å «sette» seg. Start på grusplassen ved Nyborg.