HCK og Idd SK arrangerer NC Terreng 27-28.mai 2017

Norges Cycleforbund tildelte i høst Norgescup terreng rundbane til HCK og Idd SK. Vi skal arrangere rundbane og sprint helgen den 27-28.mai i vår flotte, nye løype på Nyborg. Vårt og andre ritt finner dere her : http://www.sykling.no/article/norgescup-rundbane

Vi er godt i gang med planleggingen av gjennomføringen med egen arrangementskomite som består av Ole Jakob Ottestad (rittleder), Peter Forsth-Svensson(Ass.rittleder), Benny André Strøm(Parkering/kiosk/diverse), Tomas Andresen(Arena) og Marius Grødahl Andresen (Løype). Siden det er et samarbeid mellom klubbene vil vi få hjelp til gjennomføring av medlemmene i begge klubbene.

I helgen gikk vi gjennom løypa på nytt og la endelige traseér. Løypa er nesten klar til bruk, det mangler tre-fire klopper/bruer, noe jobb med rockgarden og ikke minst å gå over hele løypa med ryddesag og jernriver. Dette må vi ha hjelp til å få ferdig og vi kommer tilbake med innkalling til løypedugnad ila tidlig høst.

Om ikke lenge så vil vi også starte arbeidet med å bemanne rittet – og vi håper at så mange som mulig holder av datoen og forbereder seg på å hjelpe til med å arrangere årets beste Norgescup-ritt for terrengsyklistene.

I mellomtiden oppfordrer vi alle til å bruke NC løypene på Nyborg på trening og tur slik at stiene blir mest mulig oppkjørt.

Har du lyst til å bidra så ta kontakt med undertegnede på 99576976 – du trenger ikke å vente på å bli spurt !

Ole Jakob

PS: Du får et fint førsteinntrykk av løypa og arena fra denne videoen som ble laget fra kretscupen i 2016 : Grenserittets film fra kretsrittet